Ons verhaal

Foodmaster Plokker Winterswijk is gevestigd nabij de Duitse grens. Daarmee introduceren we met regelmaat de Nederlandse frituurcultuur aan onze oosterburen. Voor mensen over of binnen de grens zijn we inmiddels een begrip geworden.

Veel keuze

Belangrijk vanaf de start was dat klanten bij ons konden kiezen. Juist daarom hebben we een uitgebreid assortiment. We willen daarbij graag kwaliteit aanbieden en werken dus samen met A-merken.

Deze samenwerking maakt dat de bekende snacks bij ons op de kaart staan. Ook doen we hier en daar een knipoog naar onze Duitse klanten. Schnitzels staan bijvoorbeeld op ons menu.

Wat je absoluut moet proberen zijn onze hamburgers, ons roomijs en – bovenal – onze koffie. Om deze laatste staan wij goed bekend.

Verschillende klanten

Wij blijven het erg leuk vinden om verschillende gasten te zien. Omdat we zo dicht tegen de Duitse grens aan zitten, zien we van alles voorbij komen, zelfs Duitse klanten.

Omdat we een mooi groot terras hebben, kunnen we mensen in de zomer en lente fijn verwelkomen. Het is mooi om te zien hoe mensen genieten van een ijsje in de zon.